او با اشاره به اتمام مطالعات امکانسنجي اين منطقه گفت: سرمايهگذاري در اين منطقه در راستاي توسعه زيرساختهاي موجود و طرح گردشگري با توجه به پيشنهادهاي ارائه شده در مطالعات انجام ميشود.
«ندايي» تصريح کرد: از تاسيسات قابل اجرا بر اساس مطالعات انجام شده ميتوان به سالن آبدرماني، تاسيسات اقامتي و پذيرايي، پارکينگ خودرو، درمانگاه، تجهيزات پارکبازي کودکان، تجهيزات شهربازي، مسجد، غرفههاي صنايعدستي، رستوران، کمپينگ و سکوي چادرزني اشاره کرد.
او ادامه داد: براي دسترسي به برنامههاي پيشنهادي سه دوره زماني کوتاه مدت، ميان مدت و بلند مدت در نظر گرفته شده است که به منظور راهاندازي سالن آبدرماني نواقص زيرساختي موجود در مدت پنج سال آينده برطرف خواهد شد.
اين مقام مسوول اضافه کرد: ادامه برنامه نيز به منظور توسعه بر اساس استانداردهاي موجود با توجه به ظرفيتهاي طبيعي منطقه در 2 دوره زماني پنج ساله جداگانه انجام ميشود.
«ندايي» با اشاره به جذب 9 درصد از گردشگران ورودي استان به منطقه نمونه گردشگري ايلاندو، از اشتغالزايي، افزايش رفاه عمومي منطقه و شناسايي ساير ظرفيتهاي گردشگري و توسعه زيرساختهاي لازم، تشويق سرمايهگذاري در کنار برقراري امنيت و جذب سرمايهگذاران به عنوان اثرات ويژه راهاندازي اين منطقه نام برد.
منطقه نمونه گردشگري ايلاندو در شهرستان مشگينشهر قرار دارد؛ محدوده مذکور داراي آبگرم معدني در دل کوهستان سبلان بوده و داراي چشمه، مناظر و چشماندازهاي زيباي طبيعي است؛ آبمعدنيهاي قينرجه و موئيل نيز به فاصله کمتر از 2 کيلومتر با اين آبمعدني فاصله دارند.
/115
انتهای پیام/